Leena Tåg
EtusivuPsykoterapiapalvelutRyhmät ja kurssitTietoaYhteystiedotOta yhteyttä

Ryhmät ja kurssit


Toimipisteeni uusi osoite: Hämeenkatu 10, Tuomipiha, Lahti


Seuraava Mentor-koulutus alkaa 5.4.2018


Ryhmäanalyyttinen psykoterapiaryhmän vapautuvia paikkoja voi kysellä.
Esite >>


Ryhmäanalyyttinen psykodraamaryhmä, ryhmää kootaan.
Esite >>


Lahden Tarinateatteri >>


Tervetuloa!

Leena Tåg

Yritykseni tarjoamien kuntouttavien ja terapeuttisten, yksilö- ja ryhmäterapia-palvelujen avainasiana on tukea ja auttaa asiakasta läsnäolevaan ja tasapainoiseen vuorovaikutukseen itsensä ja ympäristönsä kanssa.

Koulutus

  • psykoterapeutti (Valvira, Kela)
  • ryhmäanalyytikko
  • psykodraamaohjaaja
  • yksityinen syömishäiriöterapeutti

Psykoterapiapalvelut Tmi Leena Tåg on perustettu v. 1996.

 

Yksilöterapia

on mielenterveyden häiriöiden ja ongelmien psykologinen hoitomuoto, vuorovaikutuksellinen prosessi, mikä syntyy hoitavan henkilön ja asiakkaan välille.

Yksilöterapia on tarkoitettu mm. henkilöille, joilla itsellään on vaikeuksia mm. ihmissuhteissa, vanhemmuudessa, päihteiden käytössä, syömisessä tai muissa riippuvuuksissa. Yksilöterapia on tarkoitettu myös henkilöille, jotka kärsivät voimia vievästä masennuksesta, ahdistuksesta, pakko-oireista, traumaperäisistä stressioireista ja uupumuksesta.

On tärkeää löytää ihminen, joka ymmärtää, mistä on kyse, jotta toipuminen voi alkaa. Terapiassa käynnistyy paluumatka menneisyyteen, minkä aikana voi kohdata ja läpi elää niitä kokemuksia, muistoja ja tunteita, joita kenties ihminen on pakoillut ja yrittänyt selvitä niistä erilaisilla selviytymiskeinoilla mm. riippuvuuksilla. Kohtaamalla menneisyyttä, vapaudutaan elämään nykyisyyttä, tässä ja nyt elämää.

Toimintatapani on läsnä oleva kohtaaminen, missä ihminen tulee nähdyksi ja kuulluksi kokonaisena, tunteineen ja tarpeineen, psykofyysisenä kokonaisuutena. Oireilemme usein kehollamme ja kehomme puhuu sitä kieltä, mitä mielemme eikä suumme ei vielä osaa ilmaista.

Leena Tåg

"Vapaus kasvaa itsetuntemuksesta. On raskasta olla piilosilla oman itsensä kanssa. Totuus sattuu, mutta se tekee myös vapaaksi. "

Martti Lindqvist

Eloon

Tmi Leena Tåg kuuluu Eloon®-verkostoon.


---

Ryhmäfoorumin koulutukset

Ryhmätaitaja- ja ryhmäohjaaja-koulutukset


---

Ihminen tavattavissa Mentor-koulutus

www.ihminen tavattavissa.fi