Leena Tåg
EtusivuPsykoterapiapalvelutRyhmät ja kurssitTietoaYhteystiedotOta yhteyttä

Ryhmät ja kurssit


Toimipisteeni uusi osoite: Hämeenkatu 10, Tuomipiha, Lahti


Seuraava Mentor-koulutus alkaa 5.4.2018


Ryhmäanalyyttinen psykoterapiaryhmän vapautuvia paikkoja voi kysellä.
Esite >>


Ryhmäanalyyttinen psykodraamaryhmä, ryhmää kootaan.
Esite >>


Lahden Tarinateatteri >>


Psykoterapiaryhmät
- Kelan tukemaa kuntoutusta

Kaikkien psykoterapiaryhmien ja kurssien tavoitteena työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja vahvistaminen, ihmissuhde- ja ongelmaratkaisutaitojen lisääntyminen sekä vapautuminen elämään mielekästä elämää.

Voimaannuttava muutos - täydentyvä psykoterapiaryhmä Lahdessa

Psykoterapiaryhmä on vuorovaikutteinen ja soveltuu tavallisten psyykkisten vaikeuksien hoitoon, kuten masennus, uupumus, itsetunto-ongelmat, psykosomaattinen oireilu, sosiaalinen arkuus ja jännittäminen tai ongelmat ihmissuhteissa.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa maanantaisin klo 16.30 – 18.00 1,5 tuntia kerrallaan. Ryhmään sitoudutaan vähintään vuodeksi kerrallaan. Ryhmään valinta tapahtuu yksilöhaastattelun kautta. Haastattelun hinta on 50 euroa.

Ryhmän hinta on 90 euroa/kerta 90 min, omavastuuosuudeksi jää 5,90/kerta. Ryhmän kustannuksiin voi hakea Kela-korvausta.

Voimaannuttava muutos ryhmäanalyyttinen psykodraamaryhmä

VOIMAANNUTTAVA MUUTOS -PSYKOTERAPIARYHMÄ on ryhmäanalyysin ja psykodraaman menetelmin toteutettava, vuorovaikutteinen hoitomuoto ja soveltuu tavallisten psyykkisten vaikeuksien hoitoon, kuten masennus, uupumus, itsetunto-ongelmat, psykosomaattinen oireilu, sosiaalinen arkuus ja jännittäminen, erilaiset riippuvuudet tai ongelmat ihmissuhteissa.

Ryhmäanalyyttisen psykodraamaryhmän tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja vahvistaminen, ihmissuhde- ja ongelmaratkaisutaitojen lisääntyminen sekä vapautuminen elämään mielekästä elämää.

Miten tavoitteisiin päästään

  • itsetuntemus ja itsensä hyväksyminen, tutkitaan elämän kipukohtia ja miten niistä on selviytynyt
  • voimavarojen vahvistaminen, tunnistamalla omat toimintatavat esim. stressitilanteissa
  • vuorovaikutustaitojen kehittäminen yksityiselämän ihmissuhteissa ja työelämässä
  • tunteiden ja tarpeiden tunnistaminen, tunteiden läpi eläminen ja ilmaiseminen rakentavalla tavalla
  • oman oireilun ymmärtäminen opittuina selviytymiskeinoina ja osana omaa elämänhistoriaa, mikä lisää ymmärrystä, itsensä hyväksymistä ja näin toimii eheyttävänä elementtinä
  • omien valintojen syyt ja seuraukset, mikä lisää ymmärrystä itseä kohtaan.

Ryhmän koko on enintään 8 henkilöä.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa 3 tuntia kerrallaan. Ryhmään sitoudutaan vuodeksi kerrallaan. Ryhmä ei sovellu henkilöille, joilla on akuutti päihdeongelma. Jos henkilö on toipuva päihderiippuvainen, hänellä tulee olla vuosi päihteetöntä aikaa. Ota yhteyttä ja varaa aika haastatteluun!

Katso esite!

Työnohjaus

Työnohjaus on luottamukselliseen keskusteluun perustuvaa kokemuksellista oppimista ja uuden oivaltamista. Se voi olla pienryhmätoimintaa tai yksilöohjausta, jossa käsitellään työhön, työyhteisöön, työtilanteisiin, toimintatapoihin liittyviä kokemuksia ja tunteita yhdessä työnohjaajan kanssa. Se on työhyvinvointia ylläpitävää ja kehittävää toimintaa.

Yritys-ja yhdistysmaailmassa minulla on pitkä ja monipuolinen työkokemus. Olen kouluttanut ja työnohjannut sosiaali- ja terveydenhoitoalan ammattilaisia sekä opiskelijoita.

Ota yhteyttä

Koulutukset

Ryhmäfoorumin koulutukset

Ryhmätaitaja- ja ryhmäohjaajakoulutukset. Esite >>

 

Eloon

Tmi Leena Tåg kuuluu Eloon®-verkostoon.


---

Ryhmäfoorumin koulutukset

Ryhmätaitaja- ja ryhmäohjaaja-koulutukset


---

Ihminen tavattavissa Mentor-koulutus

www.ihminen tavattavissa.fi