Koulutus henkilökohtaisten ja työyhteisöjen ihmissuhde- ja johtamistaitojen kehittämiseen

 

Ilmoittaudu nyt syksyllä 2020 alkavaan Ihminen Tavattavissa -kasvuohjelmaan!

Toimin 2-vuotisen kasvuohjelman kouluttajana. Lisäksi kasvuryhmän kouluttajina toimivat Mathias Hellsten, Tommy Hellsten, Chris-Marie Törnroos ja Heikki Törmi, Marika Lehtimäki, Maria Drockila, ja Mikko Rothfors. Ohjelma on ollut käynnissä vuodesta 2007.
Haku alkaviin koulutusryhmiin on auki.  Ryhmään mahtuu 16 opiskelijaa, täytämme paikat hakujärjestyksessä. Hae nyt! 

“Ihminen tavattavissa -mentorkoulutus on ollut minulle tie peloista, yksinäisyydestä, vaativuudesta ja hyväksynnän hausta kohti luovempaa, kevyempää ja rennompaa elämää. Vaativuus, etenkin itseäni kohtaan, ja hyväksynnän hakeminen oman hyvinvointini kustannuksella ovat olleet tiedostamattomia keinojani suojautua sisäistä turvattomuutta ja riittämättömyyden tunnetta vastaan. Vaikka suojakeinot ovat tarjonneet aiemmin elämässäni turvan, menetin niiden kääntöpuolena pitkäksi aikaa kosketuksen sisäiseen ääneeni, elämänilooni ja luovuuteeni.
Koulutuksen ensimmäisen kahden vuoden matka omaan itseeni on ollut elämäni kannalta käänteentekevä. Tätä koulutusta ei ole voinut suorittaa, vaan se on täytynyt kokea! Kun olen luopunut suojamuureista yksi toisensa jälkeen, on yksinäisyyden tunne kadonnut ja yhteyden kokeminen muiden ihmisten kanssa on helpompaa. Läsnäolon esteiden havaitseminen ja niistä vastuun ottaminen ovat tuoneet minulle vapauden olla aidosti minä. Sen on mahdollistanut koulutusryhmän tarjoama turva ja peili. Ulkoisten odotusten sijaan olen alkanut ohjautua sisältä käsin, kuunnella ja kunnioittaa omia tunteitani, tarpeitani ja unelmiani. Vaativuuden sijalla on yhä useammin armollisuus ja velvollisuuksien tilalla ne asiat, joista oikeasti nautin.
Oman persoonan kanssa työskentely on loppuelämän kestävä tehtävä. Oma prosessini on jatkunut läpi jatkokoulutuksen, jossa syvennyimme psyykkisiin ilmiöihin ja asiakastyöskentelyyn paitsi teoriassa myös käytännössä. Juuri siksi, ettei koulutuksesta olisi voinut valmistua katsomatta ensin omaan itseensä, välillä kaikessa tuskallisuudessaankin, koen saaneeni hyvät lähtökohdat Ihminen tavattavissa -mentorina toimimiseen: rinnalla kulkijana ja peilinä kenelle tahansa, joka on kiinnostunut tutustumaan itseensä syvemmin tai kaipaa tukea elämän käännekohdissa.” – Katri Suhonen, oikeustieteen maisteri, Ihminen tavattavissa -mentor 

Lue tarkemmin Kasvuohjelmasta täältä.
Ilmoittaudu Kasvuohjelmaan tai kysy lisää yhteydenottolomakkeeni kautta.

Katso alta video, jossa koulutuksen perustaja, Tommy Hellsten ja koulutusjohtaja Mathias Hellsten keskustelevat koulutuksen sisällöstä, tavoitteista ja vaikuttavuudesta.

Scroll to Top