Psykoterapiaryhmät – Kelan tukemaa kuntoutusta

Kaikkien psykoterapiaryhmien ja -kurssien tavoitteena on työ- ja toimintakyvyn ylläpitäminen ja vahvistaminen, ihmissuhde- ja ongelmaratkaisutaitojen lisääntyminen sekä vapautuminen elämään mielekästä elämää. Ryhmäpsykoterapiaan voit saada Kelan tukea. Lue lisää kohdasta Kelan tuki.

Psykoterapiaryhmä tarjoaa monipuolisen ja turvallisen verkoston, missä peilata itseään, omia tunteitaan ja tuntemuksiaan yhdessä muiden ryhmän jäsenten ja koulutetun ryhmäpsykoterapeutin ohjauksessa. Ryhmäpsykoterapia sopii lähes kaikille,, joille voidaan suositella psykoterapiaa.

Nuorten aikuisten psykoterapiaryhmä Lahdessa

Ryhmä on suunnattu erityisesti masennuksesta, ahdistuksesta, sosiaalisesta jännittämisestä, uupumuksesta, itsetunto-ongelmista tai psykosomaattisista oireista kärsiville.

Ryhmä on 18 – 30 -vuotiaille  suunnattu. 

VOIMAANNUTTAVA MUUTOS –täydentyvä psykoterapiaryhmä

Kysy vapautuvia paikkoja!

VOIMAANNUTTAVA MUUTOS – RYHMÄANALYYTTINEN PSYKOTERAPIARYHMÄ – on vuorovaikutteinen ryhmäterapeuttinen hoitomuoto ja soveltuu tavallisten psyykkisten vaikeuksien hoitoon, kuten masennus, itsetunto-ongelmat, psykosomaattinen oireilu, sosiaalinen arkuus ja jännittäminen, erilaiset riippuvuudet tai ongelmat ihmissuhteissa.

Ryhmäfoorumin koulutukset – uusi ryhmänohjaajakoulutus alkaa

Työskenteletkö ryhmien parissa?

Ryhmäfoorumin koulutukset sopivat kaikille, jotka:

  • haluavat kehittää ryhmätaitojaan ryhmän jäseninä
  • haluavat kehittyä ryhmien ohjaajina tai johtajina
  • haluavat ymmärtää ihmisten toimintaa ryhmissä
  • ovat kiinnostuneita suhteestaan ja vaikutuksestaan ihmisiin ja ryhmiin

Oletpa siis ryhmän jäsen, ryhmänohjaaja, johtaja, esimies, tiimivastaava, työnohjaaja, konsultti, kouluttaja, opettaja, valmentaja, coach, mentor, terapeutti tai muuten vaan kiinnostunut ryhmien toiminnasta – tule uudistamaan taitoasi toimia ryhmien kanssa.

Ryhmätilani. Omien kokemusten jakaminen toisten kanssa mahdollistaa uudenlaisen ymmärryksen löytymisen toisilta saadun palautteen ja empatian kautta.

Scroll to Top