VOIMAANNUTTAVA 18 – 30 -vuotiaille suunnattu psykoterapiaryhmä Lahdessa

Ryhmäpsykoterapia sopii lähes kaikille, joille voidaan suositella psykoterapiaa. Ryhmä on suunnattu erityisesti masennuksesta, ahdistuksesta, sosiaalisesta jännittämisestä, uupumuksesta, itsetunto-ongelmista tai psykosomaattisista oireista kärsiville. Psykoterapiaryhmä tarjoaa monipuolisen ja turvallisen ryhmän, missä peilata itseään, omia tunteitaan ja tuntemuksiaan yhdessä muiden ryhmän jäsenten ja koulutetun ryhmäpsykoterapeutin ohjauksessa. Ryhmässä käytetään mm. psykodraaman menetelmiä, eikä sinulla tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ryhmäterapiasta.
Ryhmän hinta 84,10 € / kerta, johon voi hakea Kelan kuntoutustukea.  Itsemaksavilta hinta on 50 € / kerta. Jos sinulla on kysyttävää Kelan tuen hakemisesta, älä epäröi ottaa yhteyttä: Puh. 045 639 8848, tagleena@gmail.com.

Ryhmä kokoontuu torstaisin, klo 16.30–18.00
Paikka: Psykoterapiapalvelut Tmi Leena Tåg, Vesijärvenkatu 34 A, vinttikerros.

Kokoontumiset kestävät kerrallaan 1,5 h ja ryhmä kokoontuu vuoden aikana n. 40 kertaa. Suositeltava ryhmään osallistumisen kesto 2,5 vuotta. Terapiasopimus tehdään aina vuodeksi kerrallaan. Ryhmään otetaan enintään kuusi henkilöä. Ryhmään valitaan haastattelun perusteella ja haastattelu maksaa 60 euroa. Ryhmään osallistujien tulee sitoutua vaitiolovelvollisuuteen.

Tiedustelut ja haastattelun ajanvaraukset: Leena Tåg, Psykoterapeutti (Valvira,Kela) ryhmäanalyytikko.
Puh. 045 639 8848, tagleena@gmail.com

 

Masennus ja ahdistus ovat yhä yleisempiä ongelmia nuorten keskuudessa. Onneksi niihin on olemassa apua. Jos sinä tai tuttusi kärsit näistä ongelmista, älä jää yksin, vaan hae ja vastaanota apua!
Ryhmäpsykoterapia ei ole pelottavaa, vaikka saattaa aluksi kuulostaa siltä. Ryhmä on turvallinen ja luottamuksellinen, sieltä saat tärkeää vertaistukea ja hyväksyntää. Huomaat, ettet todellakaan ole yksin. Voit aloittaa toipumisen, matkan kohti vapaampaa ja mielekkäämpää elämää.

Scroll to Top