Nuorten aikuisten psykoterapiaryhmä Lahti

VOIMAANNUTTAVA 18 – 30 -vuotiaille suunnattu psykoterapiaryhmä Lahdessa

Ryhmäpsykoterapia sopii lähes kaikille, joille voidaan suositella psykoterapiaa. Ryhmä on suunnattu erityisesti masennuksesta, ahdistuksesta, sosiaalisesta jännittämisestä, uupumuksesta, itsetunto-ongelmista tai psykosomaattisista oireista kärsiville. Psykoterapiaryhmä tarjoaa monipuolisen ja turvallisen verkoston, missä peilata itseään, omia tunteitaan ja tuntemuksiaan yhdessä muiden ryhmän jäsenten ja koulutetun ryhmäpsykoterapeutin ohjauksessa. Ryhmässä käytetään mm. toiminnallisia mentelmiä ja sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta ryhmäterapiasta.

Ryhmän hinta 90 € / kerta , johon voi hakea Kelan maksusitoumusta, jolloin omavastuuosuudeksi jää ainoastaan 5.90 € / kerta. Tietoa Kelan tuesta täällä. Itsemaksavilta hinta on 50 € / kerta.

Jos sinulla on kysyttävää Kelan tuen hakemisesta, älä epäröi ottaa yhteyttä:
Puh. 045 639 8848
tagleena@gmail.com
tai Facebook-sivujeni kautta.  

Ryhmä kokoontuu maanantaisin, klo 16.30 – 18.00. Ryhmä täydentyy tammikuussa 2020.

Paikka: Psykoterapiapalvelut Tmi Leena Tåg, ryhmätilassa,
Vesijärvenkatu 34 A, vinttikerros, Tuomisen sisäpiha

Kokoontumiset kestävät kerrallaan 1,5 h ja ryhmä kokoontuu vuoden aikana n. 40 kertaa. Suositeltava ryhmään osallistumisen kesto on kolme vuotta. Terapiasopimus tehdään aina vuodeksi kerrallaan. Ryhmään otetaan enintään kahdeksan henkilöä. Ryhmään valitaan haastattelun perusteella ja haastattelu maksaa 55 euroa. Ryhmään osallistujien tulee sitoutua vaitiolovelvollisuuteen.

Ryhmä täydentyy tammikuussa 2020.

Tiedustelut ja haastattelun ajanvaraukset:
Leena Tåg, Psykoterapeutti (Valvira,Kela) ryhmäanalyytikko.
Puh. 045 639 8848
tagleena@gmail.com

Masennus ja ahdistus ovat yhä yleisempiä ongelmia nuorten keskuudessa. Onneksi niihin on olemassa apua. Tarjoan ammattitaitoista psykoterapiaa. Jos sinä tai tuttusi kärsit näistä ongelmista, älä jää yksin, vaan hae ja vastaanota apua! 

Ryhmäpsykoterapia ei ole pelottavaa, vaikka saattaa aluksi kuulostaa siltä. Ryhmä on turvallinen ja luottamuksellinen, sieltä saa tärkeää vertaistukea ja hyväksyntää. Huomaat, ettet todellakaan ole yksin. Voit aloittaa toipumisen, matkan kohti vapaampaa ja mielekkäämpää elämää.